Despre mine

IMG_5142

           M-am nascut in Lugoj, judetul Timis, pe data de 25 Februarie 1985, intr-o familie modesta care iubeste muzica populara. Am urmat cursurile primare si cele gimnaziale la Timisoara unde m-am stabilit cu familia.

     De cand eram foarte mica mi-a placut muzica populara si mi-am dorit din totdeauna sa cant. As vrea sa specific ca primii pasi in muzica i-am facut cu ajutorul domnului Gheorghe Galetin, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale.

    Ajungand mai departe la scoala populara de arte avand-o ca profesoara pe regretata doamna profesoara Delia Musunea. Tot pe aceasta cale doresc sa-i multumesc primei soliste din viata mea Adina Pepa, care m-a sustinut in muzica si datorita ei am avut sansa vietii mele sa-l cunosc pe colegul si actualmente, prietenul meu Cristi Inchescu care m-a sustinut din toate punctele de vedere.

    As vrea totodata sa le multumesc tuturor colaboratorilor mei care au fost alaturi de mine. Incerc sa fac tot posibilul sa-mi fac o cariera cat mai placuta si sa ajung la inimile tuturor ascultatorilor !!!